SÜNDMUSED

Vaata kalendrit

Sündmusi ei ole.

Koolitus "Toidutootjate majandusanalüüs ja lepingute sõlmimine tarneahelas"

   REGISTREERU KOOLITUSELE

   Sihtrühm

   Väikese suurusega toidutootjad ja –töötlejad.

   Sisu

   Toidutootjad tunnistavad jaemüügikettide ülemvõimu. Tarneahela planeerimisoskus ja teadmised koostööst ning
   hinnakujunduses  peituvatest võimalustest annaks toidutootjatele suurema tingimisvõimekuse.

   Koolituse eesmärgiks on anda uusi ja kinnistada olemasolevaid oskusi, edendamaks tootjate teadlikku koostööd
   partneritega tarneahela lõikes

   Toimumisaeg ja –koht

   2 päevane koolitus Tartus või Paides:

   3.–4. märts 2015 Eesti Maaülikooli peamajas (Tartu, Kreutzwaldi 1a)
   24.–25. märts 2015 Nelja Kuninga hotellis (Paide, Pärnu 6)

  Koolitajad

  EMÜ majandus- ja sotsiaalinstituudi õppejõud ja Tartumaa ettevõtja.

  PÄEVAKAVA

1. päev (03.03.2015 või 24.03.2015)

9.30 – 10.00  Registreerimine ja tervituskohv
10.00 – 12.00 Tarneahela, sh lühikese tarneahela ja väärtusahela alused; Hinnakujunduse tegurid ja võimalused kohaliku toidu pakkumisel. - Tiiu Ohvril
12.00 – 12.15 Kohvipaus
12.15 – 13.15 Finantsanalüüs ja investeeringute optimeerimise võimalusi toidutootmisahelas – Mati Mõtte
13.15 – 13.45 LÕUNA
13.45- 14.45 Finantsanalüüs ja investeeringute optimeerimise võimalusi toidutootmisahelas – Mati Mõtte
14.45 – 17.00 Toidutootmise klastripõhine koostöö – Rando Värnik

2. päev (04.03.2015 või 25.03.2014)

09.00 – 11.00  Globaliseerumine ja strateegiad toiduainete tarneahelas – Ants-Hannes Viira
11.00 – 11.15 Kohvipaus
11.15 – 13.15 Praktilise ühistegevuse võimalused toiduainete tarneahelas – Priit Hinto (Latika talu peremees)
13.15 – 13.45 LÕUNA
13.45- 16.00 Lepingute vajalikkus ja täpsus erinevate koostööpartneritega – Reet Nurmla

  Koolituse läbinutele väljastatakse EMÜ avatud ülikooli tunnistus.

  Info: kaire.vahejoe@emu.ee, 5615 8379

  NB! Rühma mahub maksimaalselt 15 osalejat.
  Koolitus on tasuta!
  Koolituse korraldamist toetab Euroopa Liit